Lloret de Mar activiteiten

Natuurlijk ga je in eerste instantie naar Lloret de Mar om lekker te feesten en van het strand te genieten. Toch kun je in de Spaanse badplaats nog veel meer doen! Hieronder volgt een kort overzicht met de Lloret de Mar activiteiten.

Water World Lloret

Wat in ieder geval apart genoemd moet worden is het waterpark Water World Lloret. Voor een dag uitgebreide waterpret moet je echt een keer naar dit waterpark gaan, de grootste van de Costa Brava. Maak een adembenemend ritje van de steile, waterglijbanen, ga dobberen in het rustige golfslagbad of stap in een rubber bootje voor een ruige watersafari. Wil je nog meer adrenaline? Je kunt er ook bungeejumpen of scaddiven!.

Watersporten

Nog meer waterpret heb je uiteraard aan de kust. Je kunt er o.a. snorkelen, waterskiƫn, parasailen, jetskiƫn of met een grote snelheid over het wateroppervlak schieten met een bananaboat. Dit zijn echt ervaringen om nooit te vergeten. Dit soort watersporten doen de meeste mensen niet elke dag, dus zijn dit echt de hoogtepunten van de vakantie. Hoewel de prijzen misschien wat hoog zijn, is het wel de investering waard.

Lloret de Mar activiteiten: centrum

Het is ook erg leuk om door het plaatsje zelf te wandelen. Er zijn een aantal bezienswaardigheden zoals het kasteel en de kerk. Ook om te winkelen is Lloret de Mar erg leuk. In het centrum, dat overigens behoorlijk groot is, vind je een breed scala aan winkels met kleding, schoenen, sieraden, souvenirs en nog veel meer. De wekelijkse markten zijn trouwens ook erg gezellig. Je kunt er terecht voor merkkleding, allerlei prullaria, vloerkleden, eten, etc.

Excursie Barcelona

Grijp ook de kans om een dagtocht naar Barcelona te maken. Bezoek er de indrukwekkende Sagrada Familia, ga er uitgebreid winkelen en eet een hapje op de Ramblas.