Jongerenvakantie Lloret de Mar

Jongerenvakantie Lloret de Mar

Jongerenvakantie Lloret de Mar

Lloret de Mar is dé party-vakantiebestemming aan de Costa Brava. Wil je ook genieten van de zon en de zee en helemaal losgaan in het uitgaansleven? Dan is een jongerenvakantie Lloret de Mar helemaal perfect voor jou!

Strand en uitgaan

Het strand van Lloret de Mar is prachtig wit en breed en ligt in een baai. Je kunt er natuurlijk lekker zonnebaden, maar er zijn ook talloze spannende activiteiten. Parasailen, waterskiën, over het water scheuren met een bananaboat, een vaartocht maken in een catamaran, noem maar op! Als de zon eenmaal achter de horizon zakt, gaan in Lloret de Mar alle neonlichten aan en wordt het dorp omgetoverd tot één groot uitgaanscentrum. Duik bekende discotheken in zoals Bumper’s, Londoner of Colossos dans en geniet van de muziek die bekende DJ’s voor je draaien en van de fantastische licht- en lasershows. Verder is er wekelijks het evenement ‘Millenium’. Bijna alle jongeren gaan er heen; je krijgt er onbeperkt drank en het feest is helemaal te gek.

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Jongerenvakantie Lloret de Mar; andere activiteiten

De meeste reisorganisaties hebben in hun pakket ook 1 of meerdere excursie zitten. Zo is er vaak een dagje in Water World Lloret inbegrepen; het grootste waterpretpark aan de Costa Brava. Ook is het veelal mogelijk een dagtocht te maken naar de prachtige stad Barcelona.
Een Jongerenvakantie Lloret de Mar boeken

Jongerenvakantie Lloret de Mar

Genieten op het strand met je vrienden

Er zijn verschillende aanbieders waar je een jongerenvakantie Lloret de Mar kunt boeken. Meestal ga je dan met de bus, een tocht van tegen de 20 uur. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld: Beachmasters busreizen, X-travel, Gogo Tours busreizen en Go Fun. Vergelijk de reisorganisaties op prijs, maar ook op wat ze bieden qua onderdak, excursies etc. Het grote voordeel van een jongerenreis is dat je met een bus vol mensen van jou leeftijd op pad gaat, en dat is wel zo gezellig!