Lloret de Mar Uitgaan

Lloret de mar uitgaan

Schuimparty in Colossos

Lloret de Mar kent een geweldig uitgaansleven. Er zijn talloze veel discotheken, bars en kroegen en zowel voor mensen die tot diep in de nacht willen feesten als voor diegenen die van een wat rustiger avond houden in een bar met live muziek is er van alles te beleven! De grootste en meest trendy clubs van de Costa Brava bevinden zich in Lloret de Mar en je kunt er genieten van schuimparties, danswedstrijden, beachparty’s, laser- en lichtshows, verschillende muziekstijlen gedraaid door bekende DJ’s en natuurlijk echte Spaanse Fiësta’s!

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Lloret de Mar Uitgaan; clubs en disco’s

Zodra de zon achter de horizon verdwijnt begint het feest. Over in het badplaatsje gaan de neonlichten aan en als je over de boulevard en de hoofdstraat loopt is de keuze aan clubs en disco’s enorm. Hieronder hebben we een kort overzicht voor je samengesteld van de bekendste gelegenheden voor de vetste feesten.

Bumper’s: de oudste discotheek in hartje centrum van Lloret de Mar. In de club hangt een exclusief sfeertje; je danst op een glazen dansvloer waaronder vissen zwemmen en er is een tropische tuin waar je even rustig kunt zitten. De muziek is vooral club-style.

Colossos: een zeer populaire en grote disco met 3 verschillende zalen met elk een eigen muziekstijl. Er worden vaak themafeesten gehouden, zoals decibel party’s, trance nation party’s, playboy party’s en schuimparty’s.

Londoner: trendy disco met danswedstrijden (en striptease) met verschillende muziekstijlen zoals Hiphop, Urban en R&B.
Moef-Gaga; grote, populaire disco met 3 verdiepingen en 6 panoramabars. Veel trance muziek en themafeesten.

Revolution: mooie, grote disco met veel lasershows en trancemuziek. Vooral populair bij de Duitsers.

Lloret de mar uitgaan

ST. Trop’ Lloret de Mar

St.Trop: populaire, grote disco met 3 verdiepingen. Verschillende muziekstijlen en veel fantastische laser- en lichtshows.

Tropics: grote disco, populair onder Nederlanders, met diverse thema avonden en optredens en gast DJ’s.

Venga Beachclub: grote (gratis entree) disco, populair bij de Belgen en Nederlanders, met veel leuke activiteiten zoals miss wet contest, shooternights en flugelacts.