Villa huren Lloret de Mar

Villa lloret de Mar

Villa in het bos vlakbij Lloret de Mar

Lloret de Mar is een waar vakantieparadijs. Een prachtige kustlijn met brede, witte stranden, een gezellig oud dorpskern met een breed scala aan winkels, talloze goede restaurants en natuurlijk een bruisend uitgaansleven. Vooral vanwege dat laatste is de badplaats enorm populair onder jongeren. Maar ook voor gezinnen is het een heerlijke vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee en waterpret!

Met zijn allen in een villa

Een hotel is, zeker als je met een gezin of een groep vrienden bent, een dure aangelegenheid. Door een vakantiehuis te huren ben je voordeliger uit en heb je bovendien meer vrijheid. Je kunt gaan en komen wanneer je maar wilt, bent niet gebonden aan de etenstijden in het hotel en kunt bovendien kosten besparen door zelf te koken. Een villa huren Lloret de Mar is gelukkig helemaal niet moeilijk en het aanbod is aanzienlijk.

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Villa huren Lloret de Mar, direct van een particulier

Villa Lloret de Mar

Villa met zwembad

Er zijn verschillende sites waar je een vakantiehuis of villa kunt huren, direct van de eigenaar. Dat is vaak een stuk voordeliger dan wanneer je dat via een reisorganisatie of makelaar zou doen. Zo zijn er al vakantiehuizen beschikbaar vanaf zo’n € 90 per week. Kijk wel goed naar de locatie van het vakantiehuis; wil je graag dicht bij het strand, bij het uitgaansleven of zit je liever wat rustiger en achteraf? Een ander punt waar je op moet letten is welke voorzieningen er in de villa aanwezig zijn. Is er airconditioning, een wasmachine, koelkast etc. Ook de indeling is uiteraard belangrijk. Als je een villa voor 10 personen huurt waar maar 1 slaapkamer is, dan zal je waarschijnlijk niet veel slaap krijgen…..!
Als je op deze punten let, kun je een villa huren Lloret de Mar en genieten van een heerlijke en voordelige vakantie!