Lloret de Mar appartement

Lloret de mar appartement

Zelf je maaltijden bereiden.

Zin in een heerlijke vakantie die niet te duur is? Dan zit je goed in Lloret de Mar. Het maakt niet uit of je nou met een heel gezin een strandvakantie wilt of met een groep vrienden een week of twee in de zon wilt doorbrengen en lekker wilt kunnen genieten van het nachtleven. Je wilt natuurlijk liever zo min mogelijk geld besteden aan je onderdak maar toch graag comfortabel kunnen slapen. Een Lloret de Mar appartement is dan ideaal. Gelukkig zijn daar in Lloret helemaal op ingespeeld en zijn er in de zonnige badplaats aan de Costa Brava naast hotels ook talloze appartementen beschikbaar.

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Verschillende locaties

Het grote voordeel van een appartement is dat je niet gebonden bent aan de etenstijden van het hotel en door zelf een keer je eigen maaltje klaar te maken, kun je veel besparen. Kortom, een appartement biedt gewoon meer vrijheid. Er zijn appartementen die in hartje centrum liggen, maar er zijn er ook die wat vrijer liggen aan de kust. Wil je voor naar het strand en genieten van de omgeving, dan is een appartement dicht bij het strand natuurlijk ideaal. Ben je van plan om ook de hele vakantie uitgebreid te gaan stappen tot in de vroege uurtjes, dan is het prettig als je appartementen Lloret de Mar dicht bij de disco’s en clubs gelegen is. Dan kun je na een avondje stappen en drinken zo je bed in schuiven!
Voorzieningen

Daarnaast zijn alle appartementen verschillend in wat ze bieden. In de meeste gevallen is het op basis van logies, dus zonder eten. Maar er zijn ook verschillen in de uitrusting; wel of geen airco, koelkast, wasmachine, linnenpakket e.d.

Appartement Lloret de Mar boeken

Lloret de mar appartement

Appartementencomplex Bolero Park in Lloret de Mar

Kijk dus goed wáár je graag wilt zitten en welke voorzieningen je wilt voordat je gaat boeken. Wees er ook op tijd bij, zodat het niet al volgeboekt zit.