Water World Lloret

Lloret de Mar Water World

Durf jij van de ‘Kamicases’?

Als je van water houdt en je bent in Lloret de Mar op vakantie, moet je beslist naar Water World Lloret. Het is het grootste waterpark van Europa met een totale oppervlakte van maar liefst 140.000m2! Het park heeft een ruim scala aan zwembaden, met en zonder golfslag, glijbanen, jacuzzi’s en nog veel meer. Tijdens de zomermaanden is het park tot zeven uur ’s-avonds geopend. Daardoor en dankzij het gevarieerde aanbod aan waterattracties, kun je hier met gemak een hele vullen met fun en avontuur!

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Wat is er allemaal te doen in Water World Lloret?

Water World Lloret is een prachtig waterpark met voor ieder wat wils. Zo zijn er rustige plekken en jacuzzi’s waar je heerlijk kunt ontspannen, golfbaden, fantastische glijbanen en zelfs een ruige watersafari. Ook kun je er bungee jumpen; voer je adrenaline even flink op en spring van een 80 meter hoge toren! Scad diving behoort ook tot de mogelijkheden. Je springt dan van grote hoogte en wordt opgevangen in een groot net.

Toegang en openingstijden

Lloret Waterworld

De ‘X-TREME Mountain’
Een toegangskaartje voor Water World Lloret de Mar kost €25,- per persoon per dag. Vraag ook je reisleiding of reisorganisatie hier naar, want vaak hebben deze prijsafspraken gemaakt en kun je voor een gereduceerd tarief naar binnen.

Houd er rekening mee dat het in het weekend erg druk kan zijn. Het is aan te bevelen om op een doordeweekse dag naar Water World Lloret de Mar te gaan. Je kunt heel makkelijk in het waterpark komen door de gratis shuttlebus te nemen die vanuit het dorp vertrekt. Hij vertrekt elk half uur. Tijdens de zomermaanden is Water World Lloret geopend van 10.00 tot 19.00 uur.