Busreis Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar

Lloret is een zeer toeristische badplaats aan de Costa Brava. Vooral onder jongeren is het een populaire vakantiebestemming; de kustlijn is prachtig met brede, witte stranden en blauw water, de zon schijnt er altijd en er is een bruisend en zeer uitgebreid uitgaansleven. Als je een vakantie boekt naar Lloret de Mar, dan heb je een garantie voor een tijd feesten, relaxen en genieten! Juist omdat er zoveel jongeren heengaan, is het aanbod aan voordelige busreizen enorm. Een busreis Lloret de Mar kan je al snel zo’n € 200 schelen ten opzichte van een vliegreis!

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

De reis

De opstapplaats kan per reisorganisatie verschillen, maar vanaf Utrecht is het zo’n 18 uur rijden naar Lloret de Mar. De meeste aanbieders voor een busreis Lloret de Mar hebben ongeveer hetzelfde reisschema. Vertrek is in het begin van de middag, ongeveer twee uur. Na 4 uur rijden, dus om ongeveer zes uur, wordt er een stop gehouden en krijgen de reizigers de gelegenheid om te eten. Na een uur gaat de reis dan weer verder en is er nog een korte stop om ongeveer middernacht. Het is dan de bedoeling dat iedereen gaat slapen tot de volgende ochtend de bus om ongeveer 8 uur in Lloret de Mar arriveert.
Bij de terugreis is de vertrektijd meestal aan het begin van de avond en komt men de volgende middag rond één uur dan weer terug op het vertrekpunt.

Busreis Lloret de Mar boeken

Busreis Lloret de Mar

Roadtrip to the sun

Let bij het kiezen van de reisorganisatie niet alleen op de prijs. 18 Uur reizen is een lange zit een comfortabele zitplaats met voldoende beenruimte is dan wel belangrijk. De prijzen voor een busreis Lloret de Mar lopen uiteen van ongeveer € 150 voor alleen de reis tot € 450 voor de reis + appartement of hotel.