Stranden Lloret de Mar

De nummer 1 reden om op vakantie te gaan naar Lloret de Mar is natuurlijk de zee en het strand. Daarom volgt hier een overzicht van de stranden in de buurt.

Strand Lloret de Mar

Stranden Lloret de Mar

Het parelwitte strand in Lloret de Mar

Het dichtstbij is het strand van Lloret de Mar. Het is een prachtig wit en breed strand; wel 40 meter breed en bijna anderhalve kilometer lang. Ondanks dat er veel ruimte is, is het strand meestal wel behoorlijk druk. De vele jongeren liggen hier overdag te zonnen en in de avond duiken ze het nachtleven in om tot in de vroege uurtjes te feesten. Maar het strand heeft ook voldoende activiteiten te bieden zoals jetskiën, waterskiën, beachvolley, parasailing, surfen of snorkelen of maak anders een tochtje op de flyfish of banaan!

Bekijk nu de beste Lloret de Mar vakantie aanbiedingen

Fenals

Wil je een wat rustiger strand waar niet zoveel feestgangers komen, dan is het strand van Fenals meer geschikt. Het ligt 1 kilometer westelijk van Lloret en heeft ook voldoende ruimte; het is zo’n 50 meter breed en 700 meter lang. Ook hier zijn voldoende activiteiten.

Canyelles

Het strand van Canyelles ligt de andere kant op; zo’n 3 kilometer ten oosten van Lloret. Ook hier is het minder druk terwijl er toch alle voorzieningen zijn. Bovendien is het een erg mooi strand met (lig)stoelen onder de palmbomen. Verder is er een waterskicentrum waar je deze sport kunt leren.
Santa Christina

Stranden Lloret de Mar

Santa Christina Strand

Een ander prachtig strand is dat van Santa Christina. Het is weliswaar veel korter (450 m), maar het is schitterend gelegen tussen 2 kliffen met weelderige begroeiing.

SA Boadella

Het strand van SA Boadella heeft minder voorzieningen maar is perfect voor kinderen. Het 250 meter brede strand ligt windstil ingebed tussen twee hoge rotswanden en tot ver in het water is het maar 70 cm diep.